- Autor: Krejcisi
- Doba přípravy (min.): 35
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rýže Arborio (v suchém stavu) | 140 |
Cibule | 180 |
Paprika červená | 350 |
Slepičí vývar Vitana (hotový pokrm) | 1000 |
Artyčoky | 450 |
Šunka od kosti | 85 |
Olej olivový | 5 |
Lískové ořechy | 20 |
Dochucovadla:
Sul, pepr, rozmarýn
Energetická hodnota celkem: 5887 kJ
Bílkoviny (g): 55,
Tuky (g): 31,
Sacharidy (g): 224,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 61,
Vláknina (g): 40,
Sůl (g): 11
Energetická hodnota na 1 porci: 1472 kJ
Bílkoviny (g): 13.8, Tuky (g): 7.8, Sacharidy (g): 56, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 15.3, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 2.8
Postup přípravy
5 minut opekame cibuli, pridame na nudlicky nakrajenou papriku a rozmarin cca 3-4 minuty. Vsypu ryzi a pridam sberacku vyvaru. Az se vyvaritak dalsi a dalsi a dalsi. Trva cca 20 min. Na zaver pridam pokrsjene articoky a pokrajenou dusenou sunku. Posypu parmazánem
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.